• Cantonspark Baarn

  • 100 jaar Botanische tuin

  • Rondleidingen

  • Park in Baarn

  • Stichting Vrienden van het Cantonspark

  • Unieke bomen en struiken

  • Rijksmonument

prev next

Het Cantonspark zal overdag van 08:00 tot 20.00 uur toegankelijk zijn voor het publiek.Op zondag is het Cantonspark voor het publiek open van  08:00 – 21:00 uur. Alleen de ingangen aan de Faas Eliaslaan en de Abel Tasmanlaan zullen open zijn. De ingangen aan de Heemskerklaan en de Piet Heinlaan blijven permanent op slot.

Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen. Bij groepen van 3 of meer die geen anderhalve meter afstand houden, kan gehandhaafd worden. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen zijn hiervan uitgezonderd.

De rondleidingen zijn weer op 21 juli begonnen en de volgende rondleiding is op Donderdag 20 augustus 19.00 uur. Indien U aan deze rondleidingen wilt deelnemen registreert U zich dan per email  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bij Astrid Binnekamp of bij het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Houd tijdens de rondleiding de afstand van anderen.

Park is gesloten vanaf 19 oktober tot en met Kerst.

ln 2020 zijn de werkzaamheden in het Cantonspark gestart. In de winter is er gesnoeid en zijn bomen gekapt. Na de zomer wordt in het park begonnen met de paden, de nieuwe entrees aan de Faas Eliaslaan en de Abel Tasmanlaan en het voorbereiden van alle nieuwe plantvakken. De renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Van Kessel uit Buren. Van Kessel zal op l9 oktober met de uitvoerende werkzaamheden starten. De uitvoeringsperiode van de werkzaamheden betreft tien weken. De grootste werkzaamheden zijn naar verwachting voor de kerst afgerond.

Vanwege de veiligheid is het park tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het Theehuis de Wintertuin is wel gewoon te bereiken en dit zal met borden worden aangegeven. Voor verdere vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Steffan Polderman (Projectleider gemeente Baarn) 035-548 1665 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..